Skip to main content

Beprövade lösningar i nya utmaningar

Berco har en mångårig tradition av tillverkning av påbyggnader för fordon av alla slag.

Våra mer än 50 års erfarenhet innebär att vi idag har en gedigen kunskap om att utveckla och tillverka påbyggnader.

Av erfarenheter har vi lärt oss att kostnadseffektivt utveckla ..Läs mer

Berco påbyggnadsskåp – När kvalité har betydelse.

Lång erfarenhet

Berco har 50 års erfarenhet av karosseriarbeten och fordonspåbyggnader. År 1994 övertog Berco Produktion AB Plastkarossers fabrik och produktion. Sammanslagningen har ytterligare förstärkt vår kunskap i sandwichlimmade konstruktioner som ger grund till fortsatt utveckling och rationell tillverkning. Olika skåpbyggnationer till lätta lastbilar.

 

Ett erkänt varumärke

Berco har idag ett flertal stora kunder. Beträffande lätta lastbilar är Volkswagen Transportbilar, Iveco Transportbilar och MAN några av de största. Samarbetet med Volkswagen har bland annat utmynnat i skåpkonceptet VOLYMAX, vilket säljs över hela Sverige genom Volkswagens rikstäckande återförsäljarnät. Vi levererar skåp till alla på marknaden förekommande märken av transportbilar.

 

Kvalitet, miljö & utveckling

Vi levererar miljödeklarationer för de produkter vi tillverkar. Hela vår verksamhet karaktäriseras av att ta ansvar och en öppen attityd till att dokumentera och rapportera resultaten av uppfyllda miljöåtgärder. Vår ambition är att ständigt utveckla våra produkter där vi tar till vara på möjligheterna med nya material och produktionsmetoder. En del utvecklingsarbete drivs i samarbete med kunder och leverantörer. Allt miljövänligt producerat enligt Länk ISO 14001 samt kvalitetssäkrat enligt Länk ISO 9001.